Kom ons team versterken!

Beste lezer,
U bent misschien al lid van onze wijkvereniging en daar zijn wij natuurlijk erg blij mee. Misschien bezoekt u regelmatig onze koffiesoos, of komt u naar een van onze vele activiteiten. Maar u bent mogelijk ook lid van één van onze clubs en speelt bij ons bridge, klaverjas of go of misschien doet u aan line-dance. En daar bent u dan weer erg blij mee.
Fijn dus dat wij zo’n goede en gezellige een wijkvereniging hebben. Maar dat kan natuurlijk alleen met behulp van onze vrijwilligers. En daar zit nu net het probleem.

Ons bestuur is voltallig en werkt enthousiast om voor u het wijkcentrum in stand te houden. Maar aan vrijwilligers die voor ons – en vooral voor u – willen werken hebben wij gebrek.

EEN DRINGEND BEROEP OP U
Vandaar een dringend beroep op u. Wij vragen u (als u nog geen vrijwilliger bij ons bent) of u zich daarvoor nu op wil geven. En als u zelf niet kan, kijk dan eens in uw directe omgeving wie van uw familie, buren, vrienden of kennissen u  hiervoor enthousiast kan maken. Wij zien u als “ambassadeur” van onze wijkvereniging en u kunt als geen ander mensen enthousiast maken om zich als vrijwilliger bij ons op te geven. Als u zich opgeeft, kunt u kenbaar maken in hoeverre u zich beschikbaar stelt. Bijvoorbeeld welke dag of welk dagdeel u kunt en of dat wekelijks, twee wekelijks of één keer per maand is. En als u zich daarop niet wil – of kan – vastleggen, of u dan wel incidenteel iets voor onze wijkvereniging wil doen. Bijvoorbeeld wanneer wij een bijzonder evenement hebben zoals een Kerstlunch. Ook kunt u kenbaar maken wat u
graag zou doen. Gastheer of gastvrouw zijn achter de bar, of helpen bij activiteiten en/of klusjes. Alle beetjes helpen en wij zijn met alle hulp. U kunt zich als vrijwilliger opgeven bij één van onze bestuursleden of per e-mail:
wve@wvessesteijn.nl.

Wij zullen uw opgave met veel plezier ontvangen!

BARBEHEERDER
Wij hebben op dit moment dringend behoefte aan een “barbeheerder”. De belangrijkste taak is het bestellen van alle artikelen die nodig zijn om de bar goed te laten draaien. Allerlei dranken, koffie, thee enzovoort. Maar ook het magazijn op orde houden en er voor zorgen dat de leverancier het lege fust mee neemt. Er is al een barbeheerder die straks samen met u – om de veertien dagen – deze taak uitvoert (de ene twee weken hij, de andere twee weken u).

Hits: 175

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook