Nieuwsbericht van het bestuur

Het nieuwe jaar werd gestart met een gezellige, drukbezochte nieuwjaarsreceptie. Ook in 2019 zullen er nog incidentele activiteiten georganiseerd worden, u kunt de informatie vinden op de website en Facebookpagina van de vereniging. En natuurlijk in de nieuwsbrieven, die u, voor zover u ze niet ontvangt, kunt verkrijgen in het wijkcentrum.

De gezelligheid bij u thuis is heel belangrijk, maar het is ook fijn om samen met anderen in een gezellige omgeving te verblijven. Fijn om mensen te ontmoeten, een praatje te maken, naar muziek te luisteren of op te dansen.
In het wijkcentrum vinden diverse activiteiten plaats waar u aan kunt deelnemen. Velen van u komen al regelmatig, zijn lid van een club ( bridge, klaverjassen, go of schaken) maar er zijn ook activiteiten waar u vrijblijvend bij aanwezig kunt zijn. Met name op de woensdagavond en vrijdag. (handvaardigheid, muziek en sporten voor ouderen)
De mogelijkheid bestaat ook om voor een speciale gelegenheid zelf een ruimte te huren. Maar, wees er dan snel bij, want de belangstelling daarvoor is groot.

Wij hopen u in 2019 te ontmoeten.

Hits: 61

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook