Schaken

Martin Mellens
06 12804417

Schaken.

Wat voor club zijn wij?
Sinds 1965 wordt er in Voorburg geschaakt bij de Schaakvereniging Voorburg. Zowel door senioren als door de jeugd.

De jaarlijkse contributie is voor vrijwel niemand een probleem en bedraagt – inclusief de contributie van de wijkvereniging, het lidmaatschap van de KNSB € 90,00 per seizoen.

Wat bieden wij?
Drie mogelijkheden!  Schaken op dinsdagavond en schaken op maandagmiddag voor senioren en vrijdagavond voor de jeugd. U  bent in het wijkcentrum elke dinsdagavond welkom om mee te doen aan de interne competitie. De wedstrijdleiding is in handen van Martin Mellens. Het wedstrijdsysteem is zo ingericht dat u altijd kunt worden ingeroosterd en dat u afwisselende tegenstanders krijgt. Dat geldt voor huisschakers en voor spelers die al langer bij een club spelen. Ook als u halverwege het seizoen instapt.

Wat is er nog meer van belang?
Het voordeel van een schaakclub is de afwisseling van tegenstanders en de regelmaat waarmee u  speelt. Schaken leert u immers door het veel te doen. Schaken is een spel voor alle leeftijden en voor dames en heren.

SENIOREN
Start : de eerste dinsdag in september.
Tijd :  elke dinsdagavond van 19.45 tot ca 11.30 uur.
Kosten:  € 90,00 per jaar.
Eventuele benodigdheden : een sportieve houding.

JEUGD – beginners

Start: eerste vrijdag in september
Tijd: 18:45-19:45 uur lessen voor de jeugd.
Kosten: € 115,00 per seizoen.
naast de lessen worden er partijtjes gespeeld. Ben je tussen de 7 en 14 jaar, dan ben je welkom om te leren schaken of je schaken te verbeteren.
Op dit tijdstip wordt er in twee groepen tegelijk les gegeven. De eerste groep bestaat uit kinderen die kennis maken met het schaakspel en de loop der stukken leren. In deze groep kunnen nieuwe kinderen drie keer meedoen om te kijken of het hun bevalt.

De tweede groep heeft reeds enige ervaring met het schaakspel en leert de techniek en tactiek van het schaakspel. In deze groep wordt ook een interne competitie gespeeld.

Meer info: jeugdleider Fong Li Caljé via mailadres f.l.calje@gmail.com

JEUGD – gevorderden

Start: eerste vrijdag in september
Tijd: 20:15-21:30 uur lessen voor de gevorderde jeugd.
Kosten: € 115,00 per seizoen.
Ook hier worden er in twee groepen gespeeld. De eerste groep heeft ervaring opgedaan in verschillende toernooien zoals de Grandprix’s. In deze groep wordt naast de lessen ook een interne competitie gespeeld.
De tweede groep bestaat uit kinderen die op niveau meespelen in regionale competities en waarvan een aantal kinderen ook meespelen tijdens de Nederlands Kampioenschappen.

Informatie:
– Martin Mellens,  070 419 0416 of 06 12804417, Martin.Mellens@planet.nl
– Jeugdleider Fong Li Caljé, 06-48826668, f.l.calje@gmail.com

Website van de vereniging: www.schaakverenigingvoorburg.nl

Views: 2826

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial