Bridgeclub Essesteijn (BCE)

Anneke Smallenbroek - Voorzitter
06-28 76 60 21


Laatste nieuws voor leden [bijgewerkt op 15-5-2022 om 17:45 uur]:

We zijn weer begonnen!

Geen coronamaatregelen meer

Sinds dinsdag 1-3 en donderdag 3-3 spelen we weer competitie, AFSCHRIJVEN is weer verplicht

Zie nieuw “Speelschema seizoen 2021-2022 na hervatting” onderaan

—————

31-3-2022: Jaarlijkse besloten drive met ALV bij Partyboerderij Hijdra te Den Haag 

Vindt u het leuk om te bridgen in clubverband?

Kom bij ons, Bridgeclub Essesteijn (BCE) in Voorburg, meespelen op de dinsdagavond of de donderdagmiddag. Allebei mag ook, graag zelfs! Op beide dagen hebben wij weer ruim plaats voor nieuwe leden. Wij bridgen in het gezellige Wijkcentrum Essesteijn aan de Elzendreef 10 te Voorburg. Onze speellocatie is gemakkelijk te bereiken met een gratis parkeerterrein voor de deur en een halte van tramlijn 2 op de hoek.

Bridgen doen wij het gehele jaar door: van september t/m juni spelen wij parencompetities en in juli en augustus is er iedere donderdag Open Zomerbridge.
Per seizoen worden 5 competitieseries gespeeld, in meerdere lijnen gebaseerd op speelsterkte. Na elke serie kan er, afhankelijk van de plaats op de scorelijst, een promotie of degradatie plaatsvinden.
In de week voor Sinterklaas, Kerstmis en Pasen houden we besloten drives met leuke prijzen. Jaarlijks houden wij op een donderdag in maart, op een gezellige externe locatie, met alle leden een besloten Jaarlijkse Drive met prijzen en een heerlijke lunch.

Wij gebruiken voor de nauwkeurige en snelle verwerking van de scores het Bridge-It rekenprogramma i.c.m. Bridgemate II scoreapparaten. Daarmee kunnen we direct na afloop van het laatste spel de uitslagen van de zitting berekenen en bekend maken. Ook worden de uitslagen naar uw e-mailadres gezonden.

Nieuwe leden zijn van harte welkom bij onze club, waar het, naast het bridgen natuurlijk, vooral ook gaat om de gezelligheid en het sociale contact.

Ook beginners zijn welkom en tijdens een reeds begonnen speelseizoen aansluiten is geen enkel probleem.

Heeft u interesse? Neem dan telefonisch (zie boven) of via e-mail (bridgeclubessesteijn@gmail.com) contact op voor een vrijblijvende kennismaking en 3 keer gratis en zonder verplichtingen meespelen.

Onze speeltijden zijn:
Dinsdagavond van 19:30-23:00 uur en donderdagmiddag van 13:30-17:00 uur.

Clubdocumenten (pdf, download):

 

 

Hits: 6968

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial