Bridge Club Essesteijn

Wijtske Verbeek - Voorzitter
070 387 05 78

Vindt u het leuk om te bridgen in groepsverband?

Dat kan bij ons op dinsdagavond en op donderdagmiddag. [Momenteel is er voor de donderdagmiddag voor nieuwe spelers een wachtlijst.]
Onze speellocatie is het gezellige Wijkcentrum Essesteijn aan de Elzendreef 10 te Voorburg. Wij zijn gemakkelijk te bereiken met tramlijn 2 en 6.

Bridgen doen wij het gehele jaar door: van september t/m juni spelen wij parencompetities, in juli en augustus is er “Zomerbridge”.
Per seizoen worden 6 competitieseries gespeeld, in meerdere lijnen gebaseerd op speelsterkte. Na elke serie kan er, afhankelijk van de plaats op de scorelijst, een promotie of degradatie plaatsvinden.
In de week voor Sinterklaas, Kerstmis en Pasen houden we speciale drives met leuke prijzen.
In maart hebben wij overdag met alle leden een besloten Jaarlijkse Drive met prijzen en een heerlijke lunch.
Wij gebruiken voor de nauwkeurige en snelle verwerking van de scores het Bridge-It rekenprogramma i.c.m. Bridgemate II scoreapparaten. Daarmee kunnen we direct na afloop van het laatste spel de uitslagen van de zitting berekenen en bekend maken. Ook worden de uitslagen naar uw e-mailadres gezonden.

Nieuwe leden zijn van harte welkom op onze club, waarbij het, naast het bridgen, vooral ook gaat om de gezelligheid en het sociale contact. Ook beginners zijn welkom. Tijdens het speelseizoen aansluiten kan ook.

Heeft u interesse? Neem dan contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Speeltijden:
Dinsdagavond van 19:30-23:15 uur, donderdagmiddag van 13:30-17:15 uur

 

Clubdocumenten (pdf, download):

 

 

Hits: 5196

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial